Ali Kuşçu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Misyon: Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir model okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 İLE 14.35 ARASI
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alikuscuio.meb.k12.tr

Adres - Taşdelen Mh. Turgut Özal Bulvarı No.157 Çekmeköy/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Okulumuz Taşdelen Merkezde bulunmaktadır

Adres - Taşdelen Mh. Turgut Özal Bulvarı No.157 Çekmeköy/İSTANBUL

Ulaşım Kadıköy den 14-A numaralı otobüs, Üsküdar dan 11-A numaralı otobüslerle ulaşım sağlanabilir. Çekmeköy den 9-ÇN numaralı otosülerle, Ümraniye den 131-T numaralı otosülerle ve dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır